Histologisch Analist B

Solliciteer nu

Wij zijn per direct op zoek naar een 

ervaren immuno

Histologisch Analist B

Full-time / Part-time · Rotterdam

De afdeling

De afdeling Histologie is opgedeeld in drie procesonderdelen: uitsnijproces, routine en navragen. Samen met de teamleiders, vakspecialist, pathassers, analisten A en B en de labmedewerkers wordt er iedere dag gezorgd voor een goede kwaliteit van het werk.

Functieomschrijving

Als Histologisch Analist B ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van voorbewerking, specifieke en/of gespecialiseerde analyses op patiëntmaterialen met behulp van diverse complexe histologische technieken. Jij draagt mede zorg voor een correct en nauwkeurig resultaat welke te gebruiken is voor de diagnose en behandeling van patiënten. Naast deze werkzaamheden draag je bij aan het opstellen en verbeteren van procedures en protocollen en draag je bij aan onderzoek naar de verbetering en ontwikkeling van nieuwe analysemethoden en -technieken. Je levert een bijdrage aan het kwaliteitssysteem ISO 15189.

Wij zoeken een ervaren analist die aan de slag gaat in het procesonderdeel navragen. Daar voeren we de volgende werkzaamheden uit: Immunohistocyto-chemische technieken, speciale kleuringen, ontvangst en verwerking van vers materiaal, snijden van vriescoupes voor IF, verwerking van cytologisch materiaal en het snijden van de navragen. Ervaring met bovenstaande technieken is een pré.

Je kent de dynamiek en weet welke mate van flexibiliteit, snel schakelen en communicatie nodig zijn om goed je werk te kunnen doen. Op termijn is er de mogelijkheid om werkzaamheden in het routineproces zoals inbedden, snijden, etc. op te pakken. Dagelijks rouleer je tussen de verschillende werkzaamheden waardoor je dag er steeds anders uitziet. 

Functie-eisen

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt een afgeronde MLO- of HLO-opleiding in combinatie met een aantal jaren ervaring met het werken op een histologisch laboratorium in de diagnostiek. Uitgebreide kennis van histologische en immunohistocyto-chemische technieken is een pré. Na een inwerkperiode ben je in staat om zelfstandig en nauwgezet je werkzaamheden te verrichten. Werken in een team waarbij je een proactieve instelling hebt is goed aan jou besteed. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en je hebt een flexibele instelling. Je bent bekend met het kwaliteitszorgsysteem en ISO 15189.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een dienstverband voor 32-36 uur voor de duur van 1 jaar, bij goed functioneren is er uitzicht op verlenging. De functie is ingedeeld conform FWG in schaal 45 maximaal €3.322,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek en is afhankelijk van je relevante werkervaring en opleiding. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Je kan bij ons rekenen op:

• ruime opleidingsmogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;

• een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;

• de mogelijkheid tot deelname aan een collectieve zorgverzekering;

• gezelligheid, teamwork en het vieren van successen met elkaar.

Meer informatie over deze functie? Bel met Mirjam Kerp, teamleider histologie, 010-4616661.

Acquisitie nav deze vacature stellen wij niet op prijs.


We use cookies to offer you a better experience and analyse traffic to our career page and jobs. Learn more