Written by Nienke van Wagensveld

Aftreden van de voorzitter van de Raad van Commissarissen van Pathan BV

Per 1 juli 2020 is de heer G.J. van Zoelen (zie foto) afgetreden als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) van Pathan BV.

De relatie tussen Pathan en Gerrit Jan van Zoelen dateert nog uit de periode dat hij als bestuurder van het Vlietland Ziekenhuis en het Ruwaard van Putten Ziekenhuis, samen met de partners Franciscus Gasthuis en IJsselland Ziekenhuis, betrokken was bij de omvorming van een Stichting Pathan tot een BV. Gedurende de laatste 8 jaar heeft hij Pathan als kundig commissaris bijgestaan bij belangrijke ontwikkelingen zoals: groei als gevolg van de integratie van de ziekenhuizen in Zeeland, gevolgen van de sluiting van het Haven Ziekenhuis, huisvestingszaken en samenwerking met het LCPL. Pathan dankt hem voor zijn voorzitterschap.

Het voorzitterschap zal worden overgenomen door Herman van der Weide, die tot voor kort lid was van de Raad van Commissarissen.

De werving voor een nieuw lid voor de RvC is in volle gang. Kandidaten kunnen zich nog melden advertentie tekst lid rvc def Profiel Lid RvC Pathan